Pri izbiri pisarniškega tiskalnika se ne splača sklepati kompromisov, tudi če bi s tem morda prihranili kak evro. Razlike v cenah so pri tiskalnikih precejšnje, a ravno zato lahko predstavljajo past. Veliko bolje kot za cenovno ugoden tiskalnik se je odločiti za napredno multifunkcijsko napravo, ki bo svoje delo dejansko dobro opravljala tudi pri dolgoročni uporabi in pri večjih obremenitvah. Za to se splača pobrskati po ponudbi priznanih blagovnih znamk s tega področja.

Konica Minolta

Ta japonski proizvajalec je zelo uveljavljen v svetu naprednih pisarniških naprav. Navdušuje s prepričljivimi multifunkcijskimi tiskalniki, ki se odlično obnesejo pri zahtevnem delu. Najboljša izbira bo gotovo kakšna naprava iz linije Bizhub, kjer najdemo vrhunske vsestranske tiskalnike. Tak je recimo Bizhub C258, ki bo po godu tudi zahtevnejšim uporabnikom, čeprav s svojo ceno še ne izstopa kot posebej drag. Bizhub C258 ponuja prav vse funkcionalnosti, ki jih lahko pričakujemo od naprednega multifunkcijskega tiskalnika višjega kakovostnega razreda, s tem pa pokriva tudi večino potreb zahtevnih uporabnikov. Omogoča recimo tiskanje v večjih formatih, na poljubne dimenzije tudi do preko metra po dolžini. Poleg tega ima Bizhub C258 vgrajen zmogljiv sistem, ki omogoča učinkovito in enostavno upravljanje naprave in nadziranje delovanja. Povezuje se z omrežjem ali z drugimi napravami kar brezžično, omogoča oddaljeno upravljanje in podobne priročne funkcionalnosti.

Konica Minolta ima v ponudbi še vrsto drugih prepričljivih naprav, seveda pa so na voljo tudi drugi proizvajalci, ki imajo prav tako zanimivo ponudbo. Pomembno je le, da za poslovno uporabo izberemo tiskalnik, ki bo res kos svoji nalogi. Konica Minolta ponuja pestro izbiro med ustreznimi multifunkcijskimi napravami, ki ciljajo predvsem na zahtevnejše uporabnike, čisto možno pa je najti odlične tiskalnike tudi v ponudbi drugih znamk – vse podrobnosti hitro najdemo na spletu, kjer lahko primerjamo tudi cene različnih prodajalcev pisarniške opreme.