Kaj ponuja medo telegram

Kaj ponuja medo telegram

Če želite v porodnišnico ali pa na dom novopečenih staršev poslati čestitko ob rojstvu otroka, je medo telegram odlična izbira. Morda pa ste takšne vrste telegrama že kdaj uspeli poslati in zato dobro veste, kako zelo prikupen način pošiljanja čestitke ob rojstvu je to.

Medo telegram vam omogoča odličen ponudnik oziroma podjetje, ki vam je na voljo za ogled tudi na spletu. Tako lahko na še bistveno hitrejši način pridete do želene storitve. Poleg tega pa boste lahko skupaj s svojimi najbližjimi kar na daljavo zbirali ustrezno darilo za mamico in novorojenčka.

Najbolj originalna čestitka z darilom ob rojstvu otroka

Kaj točno bo vključeval medo telegram oziroma telegram ob rojstvu otroka nasploh, pa je predvsem odvisno od vaših želja. Darilni paket lahko sestavite po meri, željo pa sporočite podjetju. Ta vam v najkrajšem možnem času pripravi paketek ter ga pošlje na želeni naslov.

Telegram medo je namenjen tako punčkam, fantkom kot tudi dvojčkom. Ko boste sestavljali svoj paketek po meri, lahko izbirate med različnimi igračkami, modo, izdelki za nego, hranjenje, med darili, ki so posebej namenjena za mamice, darili za sorojence, voščilnicami in še bi lahko naštevali.

Telegram s posebnim darilom

Medo telegram https://telegram.minimu.si/izdelek/mini-medo/ vsebuje čestitko, obenem pa še posebno darilo, ki je posebej namenjeno dojenčku. Prav tako lahko v izbrani paketek priložite še darilo za novopečeno mamico. Izjemno prisrčen telegram z darilom se imenuje Medvedji objem. Vas zanima, kaj takšen paketek vsebuje?

Paketek Medvedji objem vsebuje tetra pleničko, grizalo v obliki medvedka, dudo, voščilnico s prelepim zapisom. V paketku je prav tako darilo za mamico, in sicer v obliki čaja, ki je posebej izdelan za vse doječe mamice. Čaj je izdelan iz plodov komarčka, janeža ter kumine. Če torej ne boste našli primerne ideje, da osrečite mamico z novorojenčkom, je tovrstno darilo zagotovo odlična izbira.

Back to top