Gotovi parket – vedno prava izbira

Gotovi parket – vedno prava izbira

Ko opremljate dom, vam gre zagotovo po glavi tisoč in ena ideja. Pri opremljanju doma ali pa katerega koli drugega prostora je potrebno upoštevati različne kriterije in morebitne nevšečnosti. Seveda je potrebno dati veliko pozornost tudi na to, da vse usklajeno in po vašem okusu.

Zelo velik del ima pri opremljanju doma izbira parketa, parket je tisti ključni element, ki bo vašemu domu dal občutek domačnosti in udobnosti. Prav tako pa lahko z različnimi vrstami parketa dosežete različne sloge in izgled vašega doma ali pa kakšnega drugega prostora. 

Zelo priljubljena izbira pri opremljanju je zagotovo gotovi parket

Gotovi parket je sam po sebi zelo priljubljen in pogosta izbira, saj je zelo funkcionalne ter cenovno dostopen. Ljudje si pri opremljanju svojega doma zagotovo želijo, da bi vse potekalo čim bolj enostavno in gladko brez raznih nevšečnosti. Zato je gotovi parket zagotovo odlična izbira.

Gotovi parket je priljubljen zaradi svojega izgleda, funkcionalnosti in kakovosti. Nudi nam prijeten občutek, ko hodimo po njem. Izdelan je lahko iz različnih vrst lesa kot so, češnja, parjena češnja, oreh, parjeni oreh, hrast, javor in mnogi drugih. Pri izbiri barv ne boste imeli veliko težav, saj lahko dvoslojni gotovi parket izbirate v različnih barvah. Tako vam bo opremljanje prostora veliko lažje. Izbirate lahko tudi med različnimi strukturami dvoslojnega gotovega parketa, kateri bodo prostoru dajali vaš pridih in osebnost.

Kakšne so lastnosti in prednosti gotovega parketa?

Kot že omenjeno je gotovi parket priljubljen zaradi svoje trpežnosti in zelo funkcionalne uporabnosti. Gotovi parket se v večini primerov uporablja za večje prostore, pisarne ali pa ostale vrste prostorov. 

Gotovi parket je zelo priljubljen tudi zaradi svoje enostavne namestitve. Ko se gotovi parket položi ni potrebno čakati, kot pri večini parketov, da se uleže oziroma da se lepilo popolnoma položi. To omogoča hitrejšo vselitev oziroma takojšnjo uporabo prostorov v katerih je gotovi parket položen. Polaga se ga lahko na ravno podlago ali pa plavajoče. Parket ima naziv dvoslojni, zato ker je sestavljen iz dveh slojev. Prvi sloj je sestavljen iz hrastovega lesa, spodnji del pa je narejen iz brezovega lesa. 

Back to top