Webasto dobro poskrbi tudi za okolje

Webasto dobro poskrbi tudi za okolje

Webasto je podjetje, ki je znano po svoji vrhunski kakovosti in visoko kvalitetnih izdelkov. Webasto ima široko in kakovostno ponudbo različnih strešnih sistemov za avtomobilske proizvajalce. 

Podjetje stremi k temu da bi bili njihovi izdelki in storitve najbolj kakovostni in vrhunski. V njihovi ponudbi lahko najdete panoramske strehe z velikimi površinami, okenc, ki so namenjeni kabrioletu in še mnogo drugih kvalitetnih izdelkov. 

Webasto izdelki so zelo priljubljeni med ljudmi, saj so zelo kvalitetni, prav tako pa je njihov delovni tim zelo ustrežljiv in vedno pripravljen podati veliko informacij o določenih izdelkih. Njihovi izdelki se uporabljajo tudi v različnih motornih vozilih. 

Webasto strmi tudi k temu, da bi bili z njihovo proizvodnjo zelo prijazni in čim manj škodljivi do okolja in živali.

Klima na strehi avtodoma za še prijetnejše potovanje

Strešna klima za avtodom je zagotovo pametna in odlična izbira za vse ljubitelje avtodomov. Strešna klima za avtodom bo omogočila enostavno in prijetno potovanje v katerem koli letnem času, saj bo poskrbela, da bo v vročih poletnih dneh hladila celoten prostor, v mrzlih zimskih dneh pa bo prostor prijetno ogrela in poskrbela za občutek domačega okolja.

Strešna klima za avtodom se ponaša z veliko različnimi in priročnimi funkcijami, ki so zelo pomembne prav tako pa olajšajo vsako potovanje. Strešna klima za avtodom se lahko upravlja tudi preko brezžične povezave oziroma preko Wifija, prav tako pa se upravlja  lahko tudi ročno ali daljinsko, ima tiho delovanje, zapiralne izhode zraka, zaščito kompresorja in delovno temperaturo od 2 do 43 stopinj. 

Ne smete pozabiti, da mora biti strešna klima za avtodom redno servisirana ter polnjena. Če strešne klime za avtodom ne boste redno servisirali, čistili in polnilni potem bo prišlo do nevšečnosti. Klima se bo pokvarila, ne bo delovala pravilno prav tako pa se bo v njej začela nabirati plesen, kar bo privedlo do neprijetnega vonja in razvoja bakterij.

Back to top