Kakovostne in vzdržljive akumulatorske kosilnice

Kakovostne in vzdržljive akumulatorske kosilnice

Le kdo si ne želi tihega košenja trave? To si zagotovo želi prav vsake posameznik, ki ima travnate površine. 

Če morda še ne veste oziroma niste prepričani, katero kosilnico bi izbrali potem je najbolje izbrati akumulatorsko kosilnico. Akumulatorska kosilnica je znana po tem, da odlično opravlja svoje delo , predvsem pa je mnogo bolj tiha, kot pa druge vrste kosilnic.

Kakšne so lastnosti akumulatorskih kosilnic?

Pri izbiri akumulatorske kosilnice se lahko odločate med tisto, ki v kompletu vsebuje baterijo AK20 in polnilec AL 101+ ali baterijo AK 30 in polnilec AL 101+, lahko pa se odločite za akumulatorsko kosilnico, ki nima baterije in polnilca. Poleg tega lahko vsak posameznik pri nakupu akumulatorske kosilnice naroči tudi letni servis in vzdrževanje akumulatorske kosilnice, saj je priporočljivo da se kosilnico redno servisira zato, da bi čim bolje delovala še dolgo časa.

Akumulatorska kosilnica je zelo lahka, kar omogoča enostavno in hitro košnjo trave, kar je seveda vsaka želja posameznika, ki mora opravljati to delo. Veliko ljudi ne mara košnje trave ravno zaradi teže kosilnic ali pa njihove glasnosti. Akumulatorska kosilnica tehta lahko 14 kilogramov.

Energijo akumulatorska kosilnica dobi preko dovajanja akumulatorskega sistema, ki ima kakovostne  litij-ionske baterije. Motorna enota akumulatorske kosilnice je opremljena tudi s stalno aktiviranim načinom Eco, ki z optimiziranim zračnim tokom poskrbi za največjo učinkovitost in moč pri košnji trave. Ker ima akumulatorska kosilnica možnost nastavitve  osrednje višine lahko višino poljubno izbirate in nastavljate na 5 različnih višin, pri čemer lahko direktno ob uporabi odčitate trenutno nastavitev višine. 

Pri akumulatorski kosilnici je preklopna košara zasnovana tako, da je z njo popolnoma enostavno upravljati. Tudi ponovna namestitev po izpraznitvi preklopne košare ne bo problem. 

Akumulatorska kosilnica vam bo zagotovo olajšala vrtno delo, zato se boste vedno znova in znova z veseljem lotili košnje trave in ob tem uživali, predvsem pa s hrupom ne boste motili sosedov.

Back to top