Trajna rešitev za brezzobost

Trajna rešitev za brezzobost

Zobje so izjemno pomembni za vsakdanje življenje, tudi če odmislimo njihovo kritično vlogo pri prehranjevanju. Pomagajo nam pri raznih drugih nalogah, tudi pri govorjenju in nenazadnje celo pri dihanju. Ne pozabimo, da ima lepo in zdravo zobovje ključno vlogo tudi pri lepem nasmehu in izgledu, torej je nujno za visoko samopodobo in samozavest. Tako imajo zobje več odgovornih nalog, ki jih ne moremo zaupati drugim delom telesa – če imamo težave z zobmi, lahko pričakujemo drastičen upad kakovosti življenja, posledično nam grozi tudi slabše počutje.

Težave z zobmi moramo torej pravočasno nasloviti. Na srečo lahko pričakujemo, da bomo imeli na voljo dobre rešitve, tudi če se soočamo s kakšnimi večjimi problemi. Celo za primer popolne brezzobosti lahko najdemo rešitev – to je storitev all on 4, ki v celoti nadomesti izgubljene zobe in trajno reši brezzobost.

All on 4

Z nazivom all on 4 je opisana storitev, ki vključuje namestitev celotne zobne proteze na štiri zobne vsadke. Včasih je to zelo elegantna in dokaj enostavna rešitev, res pa je, da poznamo tudi bolj zapletene primere, pri katerih takšne rešitve pač ne pridejo v poštev. Enako je pri drugih rešitvah, ki vključujejo namestitev zobnih vsadkov.

Če all on 4 pride v poštev, lahko pričakujemo odlično rešitev. Poleg tega je za all on 4 cena dokaj ugodna, čeprav ne bo nizka. Nenazadnje gre za pripravo celotne proteze in namestitev štirih implantatov, poleg tega je za all on 4 cena sestavljena še iz vseh storitev, ki so potrebne ob teh posegih. A če upoštevamo končni rezultat, so stroški povsem upravičeni – dobimo namreč vrhunsko protezo, s katero uspešno nadomestimo manjkajoče zobe in si povrnemo vse ključne funkcije zobovja. Tako je za all on 4 cena povsem upravičena, pravzaprav kar ugodna, saj nam storitev močno zviša kvaliteto življenja na dolgi rok.

Back to top