Izjemno funkcionalen pripomoček za gibalno ovirane osebe

Izjemno funkcionalen pripomoček za gibalno ovirane osebe

Električni invalidski skuter je možno kupiti ali pa ga dobiti preko napotnice, ki jo izda osebni zdravnik. Električni invalidski skuter je zelo funkcionalen in nujen pripomoček za vse gibalno ovirane osebe, ki ne morejo hoditi ali pa ne zmorejo daljše razdalje opraviti peš.

Električni invalidski skuter  se polni preko polnilnega kabla, zaradi zelo kakovostne motorne baterije električni invalidski skuter zdrži zelo dolge razdalje, kar pomeni da bo oseba z njim lahko prevozila kar nekaj kilometrov preden se bo električni invalidski skuter izpraznil. Na voljo je v različnih dimenzijah in barvah. Zaradi njegove vrhunske dodelanosti je enostaven za uporabo, saj osebo ne ovira in ji ne povzroča težav z samo uporabo .

Pri izdelavi električnega invalidskega skuterja pa niso pozabili tudi na odlične in visokokakovostne gume, ki so primerne za vožnjo po kateremkoli terenu, zato ni skrbi da se kje nebi mogli voziti in opravljati vsakodnevne opravke.

Prevozno sredstvo za starejše in gibalno ovirane osebe

Električni invalidski voziček je zelo priljubljeno prevozno sredstvo predvsem pri starejših in gibalno oviranih osebah. V starosti se ljudje težje premikamo in težje opravljamo vsakodnevne opravke. Večina vsakodnevnih opravkov zahteva odhod od doma, kar pa zna biti zelo težka naloga, če oseba ni sposobna sama prehoditi določeno število korakov ali pa se premikati, zato je električni invalidski voziček odlična rešitev in vrhunski pripomoček kateri bo osebi zelo olajšal in poenostavil življenje.

Električni invalidski voziček se polni preko kabla, vsebuje pa zelo kakovostne avtomobilske baterije. Z električnim invalidskim skuterjem bo tudi lažje vsakodnevno nakupovanje, saj ima v sprednjem delu nameščeno košarico v katero se lahko spravi ogromno stvari. Tako osebi ni potrebno nositi stvari iz trgovine v rokah ampak jih enostavno samo postavi v to namenjeno košarico.

Električni invalidski voziček je lahek in enostaven za uporabo, kar je odlično saj večina gibalno oviranih oseb nima veliko fizične moči.

Back to top